Select Page

Koji su to čimbenici koji pridonose vašem izboru radnih cipela pri kupnji? Je li vam prioritet udobnost? Ili tražite cipele koje su lijepe i modernog izgleda? Ili slijepo stavljate svoje povjerenje u ruke prodavača?

Na tržištu su se 2005. godine pojavile Base Protection radne cipele koje su se od samog početka istakle svojim odličnim karakteristikama.

Base radne cipele najbliže su što se može doći udobnosti tenisica, a da ste istovremeno zaštićeni od pada teških predmeta i od probijanja đona. Kada govorimo o tenisicama s kojima ih uspoređujemo, mislimo na one najkvalitetnije koje spadaju u visoki rang cijene i kvalitete poznatih brandova poput Nike-a i Adidasa.

Zračni jastuci u predjelu pete pružaju nevjerojatnu apsorpciju energije prilikom hodanja, a u kombinaciji s inovativnim, mekanim uloškom koji pomaže u cirkulaciji zraka postiže se iznimna udobnost pri nošenju.

Modernog su talijanskog dizajna i nećete se sramiti nositi ih i izvan Vašeg radnog mjesta kada primjerice direktno s posla trebate otići obaviti i nešto za privatne potrebe.

Base Protection patentirane tehnologije  kombiniraju sigurnost i udobnost, učinkovitost i estetiku zaštitnih cipela za rad i slobodno vrijeme.

PATENTIRANE BASE TEHNOLOGIJE: 

Slim cap® kompozitna zaštitna kapica, 35% tanja u odnosu na standardne zaštitne kapice na tržišu, jamči više više udobnosti uz moderniji dizajn.  

SmellStop® je tehnologija podstave koja sprječava nastajanje bakterija i gljivica koje se razvijaju u obući, odgovornih za neugodne mirise.

i-daptive® tehnologija daje stabilnost stopalu i u slučaju malih bočnih oscilacija, ispravlja os stopala i vraća ga u optimalan položaj.  

All Terrain®  đon oblikovan na način da osigura odlično prijanjanje na različite vrste tla: rastopljena, snježna, blatna, šljunkovita tla. 

Dry’n Air® je tehnologija koja jamči prozračnost, odnosno cirkulaciju zraka unutar cipela. Može biti ugrađena u samu tabanicu ili u izmjenjivi uložak.  

Tpu-skin® je tehnologija koja omogućava da se smanji tvrdoća i debljina đona, do neviđenih razmjera, rezultat je: više elastičnosti i zračni jastuk efekt. 

Ono po čemu se Base radne cipele dodatno ističu svakako je i briga o okolišu. Koriste prirodne, regenerirane, reciklirane ili biorazgradive materijale koji su najmanje 60% težine konačnog proizvoda.

Ukoliko ste u potrazi za udobnim radnim cipelama vrhunske kvalitete i modernog izgleda koje Vam neće biti problem nositi preko 8 sati svaki dan, svakako preporučamo Base radne cipele

Ponudu provjerite ovdje: https://mandura.hr/kategorija-proizvoda/base-radne-cipele/