Select Page

 

Koji su to čimbenici koji pridonose vašem izboru radnih cipela pri kupnji? Je li vam prioritet udobnost? Ili tražite cipele koje su lijepe i modernog izgleda? Ili slijepo stavljate svoje povjerenje u ruke prodavača?

 

Radne cipele su obavezne za sve radnike koji su izloženi riziku ozljede stopala. Za početak trebali biste identificirati rizike koji su prisutni u vašem poslovnom okruženju.

 

Koji su mogući rizici?

 

  • Predmeti koji se mogu zabiti sa strane ili s donje strane radne cipele
  • Svi oštri predmeti koji bi mogli ozlijediti gornji dio stopala
  • Prodor od zavarivanja, rastaljenog metala i korozivnih ili nadražujućih tekućina
  • Padanje teškog ili gorućeg predmeta
  • Električni udar
  • Elektrostatičko pražnjenje
  • Izlaganje vodi i ekstremna hladnoća ili toplina

 

Nakon što utvrdite koji rizik prijeti u vašoj radnoj okolini, možete krenuti u potragu za odgovarajućim radnim cipelama.

 

Base protection

 

Na tržištu su se 2005. godine pojavile Base Protection radne cipele koje su se od samog početka istakle svojim odličnim karakteristikama.

Base zaštitne cipele su radne cipele koje štite i unapređuju radni život.

Modernog su talijanskog dizajna i iznimne udobnosti. Po udobnosti slove za radne cipele koje su najbliže svakodnevim tenisicama.

Base Protection patentirane tehnologije  kombiniraju sigurnost i udobnost, učinkovitost i estetiku zaštitnih cipela za rad i slobodno vrijeme.

 

 

PATENTIRANE BASE TEHNOLOGIJE:

 

 

Slim cap® kompozitna zaštitna kapica, 35% tanja u odnosu na standardne zaštitne kapice na tržišu, jamči više više udobnosti uz moderniji dizajn. 

 

SmellStop® je tehnologija podstave koja sprječava nastajanje bakterija i gljivica koje se razvijaju u obući, odgovornih za neugodne mirise.

 

i-daptive® tehnologija daje stabilnost stopalu i u slučaju malih bočnih oscilacija, ispravlja os stopala i vraća ga u optimalan položaj.

  

All Terrain®  đon oblikovan na način da osigura odlično prijanjanje na različite vrste tla: rastopljena, snježna, blatna, šljunkovita tla. 

 

Dry’n Air® je tehnologija koja jamči prozračnost, odnosno cirkulaciju zraka unutar cipela. Može biti ugrađena u samu tabanicu ili u izmjenjivi uložak.

 

Tpu-skin® je tehnologija koja omogućava da se smanji tvrdoća i debljina đona, do neviđenih razmjera, rezultat je: više elastičnosti i zračni jastuk efekt. 

 

 

Ono po čemu se Base radne cipele još ističu svakako je briga o okolišu. Koriste prirodne, regenerirane, reciklirane ili biorazgradive materijale koji su najmanje 60% težine konačnog proizvoda.

 

Ukoliko ste u potrazi za udobnim radnim cipelama vrhunske kvalitete i modernog izgleda pogledajte našu ponudu Base radnih cipela: https://mandura.hr/kategorija-proizvoda/base-radne-cipele/