Select Page

Koja je cijena dostave?

Dostava se vrši dostavnom službom GLS te je besplatna za sve narudžbe iznad 700,00 kn +PDV. Za narudžbe do 700,00 kn +PDV naplaćuje se trošak dostave u iznosu 37,50 kn.

Koliko dugo se čeka dostava?

Većina proizvoda objavljenih unutar webshopa su lagerski te je za njih predviđen rok isporuke 3 do 7 radnih dana, no neka Vas ne iznenadi ukoliko dođe i u roku 48 sati.
Ukoliko proizvoda nema na lageru, okvirni rok isporuke je 10 do 20 radnih dana. O terminu dostave obavješteni ste putem email i sms poruke i to dan prije dostave i na sami dan dostave. U poruci primate i kontakt kurira s kojim možete dogovoriti eventualne izmjene termina dostave.

Kako provjeriti dostupnost artikla?

Većina obavljenih proizvoda unutar webshopa su lagerski. Ukoliko proizvod nije dostupan odmah ćemo Vas obavijestiti i ponuditi Vam najsličniji artikl koji imamo na stanju ili Vam ponuditi novi rok isporuke. Dostupnost artikla možete provjeriti pozivanjem na naš broj +385(1)2017744 ili putem e-maila info@mandura.hr

Kupovina s R1 računom?

Ukoliko kupujete u ime poduzeća ostavite nam podatke za R1 račun u napomeni narudžbe s podacima poduzeća (TVRKA, ADRESA, OIB). Neovisno o načinu plaćanja isporučit ćemo Vam R1 račun.

Koji su načini plaćanja?

Sve o načinima plaćanja pročitajte: ovdje.

Kako izvršiti zamjenu artikla?

Sve o zamjeni artikla pročitajte: ovdje.

Kako izvršiti povrat?

Sve o povratu artikla pročitajte: ovdje.

Kako odabrati veličinu?

Kako odabrati veličinu pročitajte: ovdje.