Zašto odabrati nas

1. Pouzdanost isporuka i informacija

Naš najveći prioritet je pobrinuti se da Vaše narudžbe isporučimo u obećanom roku i kvaliteti. Zadovoljni smo jedino kad posao odradimo besprijekorno, no ako dođe do bilo kakvih odstupanja koja su izvan naše kontrole, odmah javljamo i nudimo rješenja. Volimo čuti svaku povratnu informaciju (pohvale, kritike, prijedloge) i trudimo se uvijek napraviti korak više da učinimo kupnju i korištenje ugodnim.

2. Kupovina bez rizika
Ukoliko Vam neki dio narudžbe ne odgovara, ne brinite, sve kupljeno možete zamijeniti za drugi proizvod iz naše ponude ili zatražiti povrat novaca. Za razmišljanje Vam ostavljamo 30 dana, a naši stručni tim rado će Vam pomoći u bilo kakvoj nedoumici.
3. Brze zamjene
Ukoliko Vam neki proizvod ili veličina ne odgovara, zamjenu možemo izvršiti u roku 3 do 5 radnih dana (ponekad i prije). Dovoljno je proizvod zapakirati u kutiju, a mi Vam šaljemo zamjenski artikl. Jednom kad stigne dostavljač s novim paketom, zamjenu obavljate na licu mjesta.
4.Tražite preporuku ili pomoć? Tu smo za Vas!
  • Stavljamo Vam na raspolaganje stručno znanje stečeno u preko 28 godina rada u industriji zaštitne opreme. Znamo sve „cake“ i rado ćemo Vas savjetovati u kupnji. 
  • Ako niste sigurni koji proizvod odabrati, imate pitanje ili vam je potrebna pomoć s narudžbom, možete nas kontaktirati putem e-maila info@mandura.hr ili nas nazvati na 01/2017-744 – rado ćemo vam pomoći.
  • Možete nas dobiti svakim radnim danom – od ponedjeljka do petka od 8 do 16h 
5. Stabilno smo i pouzdano poduzeće

Povijest trgovine zaštitnom opremom Kom-trade d.o.o. (posluje pod trgovačkim imenom Mandura) seže do 1992. godine, kada je utemeljitelj osnovao jednu od prvih takvih trgovina u Republici Hrvatskoj. Obiteljsko smo poduzeće i od osnutka pa do danas neprekidno poslujemo. Bez dugova, repova i nerazriješenih primjedbi.

6. Napredak nikad ne staje
Naša krilatica je da moramo biti bolji nego što smo bili prošle godine, a lošiji nego što ćemo biti sljedeće godine. Ako nam se dogodi greška, učimo iz nje i trudimo se stvoriti uvjete da istu grešku ne ponavljamo dvaput. Konstantno radimo na automatizaciji procesa, prilagodbi tržištu i implementiranju inovativnih rješenja.
5. Čuvamo okoliš
U našoj trgovini i uredima otpad se redovito odvaja i reciklira. Ambalažu koristimo štedljivo, a pakete pakiramo na način da Vam olakšamo recikliranje. Tako na našim paketima nećete vidjeti plastificiranu ljepljivu traku već papirnatu, kako biste kutiju bez poteškoća i jednostavno mogli reciklirati. Naši pisači printaju obostrano, a bilješke pišemo na one papire koji prethodno nisu do kraja iskorišteni. Dodatno, ne koristimo jednokratni pribor za jelo, ruke brišemo u višekratne (perive) ručnike, a sapun kupujemo u rinfuzi.
Košarica je prazna!
0